söndag 18 december 2011

Mat & champagne

Söndag kväll, ugnsbakad lax&torsk med grönsaker och A.s potatis&blomkålsmos på menyn. Vore kul att prova en matchampagne till - sagt och gjort: ur förrådet letar vi fram en NV Camille Savés, Carte d'Or, gjort på en blandning av 75% Pinot Noir och 25% Chardonnay, från Bouzy. Vi gillar det vi druckit ifrån familjehuset. Kvällens vin är inget undantag: vi får en härlig mässingsgul uppenbarelse i glaset med skönt vinös och lite brödig doft. En rik och ganska bred smak med bröd, lite nougat, och fin längd. Smakar allra bäst till maten, men även efteråt med lite luft så är det gott att "sippa på" en söndagkväll före jul. Stark rekommendation för ca 250 SEK (via Franska Bolaget, lär vara ännu lägre pris på plats). 

2 kommentarer:

Martin sa...

Hej,

Vilken adress kan jag maila dig på?

Anonym sa...

Hej,

Jag skulle vilja komma i kontakt med dig angående annonsering.
Maila mig på carl.henrik@adoperator.com

Mvh
Calle