söndag 25 maj 2014

"Pain" kommer ändå (fritt Michael Södermalm)

Någon gång längre fram kanske jag berättar hela historien, även om den varken är särskilt unik eller viktig i sig. Även om jag inte är någon historieberättare. Vi får se. Just nu räcker det med att konstatera att "Smärta och sorg (=pain) drabbar de flesta förr eller senare". Det har varit en särdeles jobbig vår, och det är långt ifrån klart ännu. Och så kommer det vardagsbekymmer ovanpå det (förkylningar, risk för kamrems-brott mm). Det har funnits en del ljuspunkter också - Robs episka middagar, Krug-provning och Bordeaux-resa för att nämna tre. Förhoppningsvis återvänder inspiration att blogga längre fram. Vill gärna skriva något om de härliga besöken på Grand-Puy-Lacoste, Leoville-Poyferre, Domaine Chevalier, Haut-Brion och inte minst hos filosofen Francois Mitjaville på Tertre Roteboeuf.

4 kommentarer:

Mats L sa...

Vi kommer att sakna dig under ditt blogguppehåll, får kompensera med att träffas AFK. Och dricka riktigt vin.

Red Scream sa...

Ta hand om dig!

Gorano sa...

Tråkigt att höra!

Anonym sa...

Ge inte upp! Vill du få nya inspirationer kontakta mig: mitt namn är Eduardo, jag är italienare och har bott i Malmö sedan 1995.
Jag hade kollat på din blogg och tyckte den var väldigt intressant.
Jag representerar här i Sverige ett innovativt projekt som heter Passione Italiana som jag skulle gärna vilja presentera för dig.
Kontakta mig på e.gomez@passioneitaliana.com så berättar jag mer!