torsdag 22 december 2011

69 kr för 1 (en) krönika om vin?

Publikationen "Livets Goda" är jag synnerligen ambivalent till. Det finns utan tvekan stor kunskap om, och erfarenhet av att prova vin bland artikelförfattarna. Dessutom så är ju själva ämnena ofta mycket intresseväckande (Bordeaux 2008, Napa Valley, Champagne mfl). Altså köper jag tidningen ibland. Ändå börjar jag alltid läsa en av krönikorna (ni har redan räknat ut vems) - Anders Wennerstrands. Det är helt enkelt den jag finner mest läs- och tänkvärd i hela tidningen. Den skribent jag uppskattar mest. Fast lite bär det emot att betala 69 kr för en endaste krönika om vin...

4 kommentarer:

Svenssonsmakaren sa...

Kunde inte hålla med mer. Får bli ett och annat spontant infall vid tidningskiosken. Oavsett vad så tror jag att det är många med oss som saknar Anders alster på "nätet"..
God jul önskar David

Anonym sa...

Jag förstår inte vad du menar. Om man är intresserad av vin, så är nog Anders välskrivna krönikor det minst intressanta i Livets Goda. Däremot är de läsvärda i sig.

Ingvar Johansson sa...

Jag höll på att sätta julporten i vrångstrupen när jag läste din text. Livets Goda+krönika+Anders brukar inte gå att summera ihop till läs- eller tänk-värd. Sedan läste jag texten en gång till och då fick jag ihop det bättre. God JUl förresten/Ingvar

anders wennerstrand sa...

Sent omsider blev jag tipsad om den här posten som jag hade missat. Känns som att ett tack vore på sin plats - och att jobbet med nästa text just blev lite lättare.

Ha det fint.