söndag 10 februari 2008

En påse blandat!

Söndagkväll, och denna post kommer bara att delvis handla om vin. Vi börjar med det: kvällens vin var nämligen resten från i fredags: d'Arenbergs The Galvo Garage 2004. Och det smakade klart bättre ikväll! Mer balanserat och sammanhållet. Bitterheten var mindre och det var inte så spretigt. Nu kanske det blir några flaskor till som får antingen lagras några år; eller luftas rejält.

And now, for something completely different! Idag var jag på Stockholms HiFi mässa i Kista. Det lilla företaget Gignos Audio har anordnat en HiFi-mässa i Sthlm sedan 2002 (se www.gignosaudio.se för mer info). Det är en kul tillställning där det spelas massor av musik, för det mesta riktigt njutbar (men ibland lite mer teknik- än musikorienterat). Priserna på utrustningen varierar kraftigt - från 6 000 SEK till 1.2 MSEK för högtalare (dvs 200 ggr eller motsvarande skillnad mellan ett enkelt vin för 50 SEK och en flaska Ch Latour 2005 för ca 10 000 SEK). Den andra likheten med vinets värld är alla nördarna ;-) Någon ny hifi-utrustning blev det inte, men väl några skivor (för oss dinosaurier som fortfarande köper skivor och inte bara tankar bitströmmar...)

Kvällen middag var mycket god (Tack A!) men också lite sorglig eftersom jag skall åka på kurs i två veckor och inte får se familjen på länge. Lilla E har dessutom fått vattkoppor så A får VABba dagarna långa. Inte så kul att åka då. Nu är det dax för kvällste och sedan lär det dröja ett tag innan nästa post - lev väl tills dess!

Inga kommentarer: